ROS: Retail Operating Solutions
C-Store Management

Retail Operating Solutions werd opgericht in mei 2006, C-Store Management in mei 2013, met als voornaamste activiteit de uitbating van shops, restaurants, tankstations… gelegen langs de autosnelwegen en hoofdwegen zowel in België als in het buitenland.

Vandaag genereren de bedrijven een omzet van 18 mio € en stellen +/- 110 werknemers tewerk.

 

Alle operaties gebeuren met inachtneming van de juiste procedures mbt veiligheid, preventie, haccp, franchisecontracten, …


Vervaet Logistics

Met ruim een eeuw ervaring weet VERVAET LOGISTICS als geen ander hoe verhuizingen professioneel en gestructureerd aangepakt worden.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1882en was oorspronkelijk een familiebedrijf. In 2003 wordt het bedrijf verkocht aan de firma Vervaet Logistics. Onder leiding van de nieuwe aandeelhouders, groeit verhuisfirma VERVAET LOGISTICS uit tot een professionele verhuisfirma.

De regionale verhuisfirma richt zich meer en meer naar de bedrijven.

In 2006 start de verhuisfirma ook met meubeldistributie.

Vandaag realiseert verhuisfirma VERVAET LOGISTICS een jaarlijkse omzet van ongeveer 2 miljoen euro en geldt als een betrouwbare partner op het gebied van verhuizingen, meubeldistributie en meubelopslag – zowel voor particulieren als bedrijven.

Met zo'n vijventwintig werknemers, een vloot van zo'n tien vrachtwagens en een opslagruimte van 5.000 m³ kan het bedrijf haar klanten uitstekend van dienst zijn.


  • Algemeen Management:

    We bieden geen kant en klare oplossingen, maar we gaan via een doorgedreven bedrijfsanalyse de specifieke pijnpunten binnen uw organisatie blootleggen en additionele opportuniteiten detecteren.

  • Ondersteuning:

    We bieden ondersteuning aan alle levels binnen uw organisatie: CEO > CFO > HRM PROJECTS